okładka

Od gospodarstwa do stołu : organizacja i zarządzanie jakością oraz bezpieczeństwem produktu żywnościowego

Wiśniewska, Małgorzata, Wydawnictwo Uniwersytetu Gdańskiego

Rok wydania: 2005.

Analiza Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli (HACCP), Bezpieczeństwo żywności, GHP/GMP (standard), Jakość żywności, Normalizacja, Polska, 1901-2000, 1989-2000, 2001-

Autor
Wiśniewska, Małgorzata
Wydawnictwo Uniwersytetu Gdańskiego
Tytuł
Od gospodarstwa do stołu : organizacja i zarządzanie jakością oraz bezpieczeństwem produktu żywnościowego
ISBN
83-7326-291-1
Miejsce wydania
Gdańsk :
Wydawnictwo
Wydaw. Uniwersytetu Gdańskiego,
Rok wydania
2005.
Objętość
308, [2] s. :
Rozmiary
24 cm.
UKD
663/664:637:614.3:613.2:006.3/.8:658.56](438:100)"1989/..."
Hasła przedmiotowe
Analiza Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli (HACCP)
Bezpieczeństwo żywności
GHP/GMP (standard)
Jakość żywności
Normalizacja
Polska
1901-2000
1989-2000
2001-
Informacje dodatkowe
Bibliogr. s. 296-304.
020
%a 8373262911
080
%a 663/664:637:614.3:613.2:006.3/.8:658.56](438:100)"1989/..."
100
%a Wiśniewska, Małgorzata
245
%a Od gospodarstwa do stołu : %b organizacja i zarządzanie jakością oraz bezpieczeństwem produktu żywnościowego /
260
%a Gdańsk : %b Wydaw. Uniwersytetu Gdańskiego, %c 2005.
300
%a 308, [2] s. : %b rys., wykr. ; %c 24 cm.
504
%a Bibliogr. s. 296-304.
648
%a 1901-2000
648
%a 1989-2000
648
%a 2001-
650
%a Analiza Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli (HACCP)
650
%a Bezpieczeństwo żywności
650
%a GHP/GMP (standard)
650
%a Jakość żywności
650
%a Normalizacja
651
%a Polska
710
%a Wydawnictwo Uniwersytetu Gdańskiego
920
%a 83-7326-291-1